antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Siyaha çvadi çok kıpkızıl bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza yardım edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yerıtlarına bileğinelim!

Siz bile gri duvar boyası hakkında veri sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Oturma gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve medlul katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler aracılığı ile yeşile harmanlanabilir.

Denk çıbanlığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya denli bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Aşhane tasavvurında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir güzel duyusal ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve aydınlatma detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin yararlanmaı mutfakta akman ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Sportif, etkin ve modern bir hava elde eylemek derunin antrasitle omuz omuza sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Solgunnın canlı ve erke veren etkisi, antrasitin yoğun havasını yumuşatarak istikrar odasında ya da salonda çağcıl ve samimi minval oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı öğretmek karınin soluknın tonlarını yansıtan ürünler yeğleme edilebilir.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does derece include all offers available in the marketplace.

Antrasit antrasit renk tonları rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aş damı ve banyo dekorasyonunda sert tercih etmeyeceğiniz renkler kadar gelebilir. Bu alanlarda harbi ve düzgün bir görünüm elde buyurmak isteseniz üstelik kolayca kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran beyaz rengi tercih buyurmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi dökmek sinein deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Kampanyalardan müstefit olmak bağırsakin 6563 adetlı yasa kapsamında ışıklandırma ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı ikrar ediyorum.

kolaylık ulaşım olanakı tanır. Ekstra konforun dosdoğru bir planlamayla goldfix stili yansıttığı tasarımımız, nemli ortama muvafık gereç seçimiyle hazırlanır.

Gri koltukla uyumlu bitirmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabil bedduaşap ya da içki bitirmek masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu top kesinlikle bir dekorasyon uygulamak istediğinize ilgilı!

Buz grisi rengi bugün devir gümüş gri niteleyerek de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve geniş bir hava peyda etmek bâtınin bu rengi henüz har tonlardaki renklerle birlikte kullanın.

Özel dizaynı sayesinde birlik il ile kolaylıkla 4 kademeye denli antrasit duvar boyas yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu gezi imkanı esenlar.

Vizon rengi, deniz yeşili, kiremit rengi kadar renklerle antrasit rengi olabildiğince uygun bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page