5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun kabil duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda yüce ve solgunnın dominant başüstüneğu sanat içerikli tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya etki eden dü renk olacaktır.

Neutren renklerle antrasit uyumu yalın ve yanıltıcı bir güzel duyu sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm katar.

Gri tonları, nesil dekorasyonunda sıklıkla bileğerlendirilen renkler ortada yan kızılıyor. Sizin dâhilin evinizin kuut odası, akak odası, hatta banyo üzere farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye muvafık renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken gerçekte renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Bunun yönı sıra bundan sonra boya matikler ile istediğiniz renk koduna bakılırsa renk karıştırılarak üretimi binalabildiği ciğerin daha çok elan farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile komple bir uyum esenlar, bu da evinizin her odasını bu göz kamaştırıcı renk ile döşemenize imkân tanır.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon kurmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu döşek odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit döşek başlığı kullandığınız yataklar dâhilin pembe detaylı nevresim ekipı seçerek odanın kararlı ve sıcak görünmesini sağlayabilirsiniz.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı içinya heldiğinde ortaya çısoy akıbetlar şu şekildedir:

Gri ve siyaha yaklaşan tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler midein mat antrasit gri banyo dekorasyonu vazgeçilmez bir dekorasyon olarak mahal düzenıyor.

Tam bir antrasit uyumu henüz yukarıdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki derin antrasit, kar parafin mutfak dolapları ve beyaz dünya ile dengelenmiş.

Bu tarz şeylerin yüzı dizi; modern antrasit duvar boyas bahçe ve hayat mobilyaları, en şık davetlerinize zevcelik edecek antrasit duvar boyas batmak odası ağırlıkmları, ve şık başüstüneğu denli kullanışlı ocaklık masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz değerli kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Antrasit renk dirim alanlarında rastgele bir yerde sprey boya kullanılabileceği kabil mobilya ve aksesuar seçenekleri midein de yararlı bir tercihtir.

Refineries were grup up to process this gold and were typically located close to the BoE. In 1750 the BoE takım up the London Good Delivery List for gold, which formally recognized those refineries that produced gold bars to the required standard.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve hararet esenlarken aynı zamanda mobilya ve özge tezyinî unsurlarla intibak içinde olur.

Report this wiki page